Wie ben ik?

Hallo, ik ben Henk Grim. Ex-prof voetballer uit de Eredivisie bij onder andere NEC, AZ & FC Den Bosch. Ik heb meer dan 340 wedstrijden in het professioneel voetbal mogen meemaken, na mijn carrière als voetballer ben ik er nog altijd mee verbonden gebleven. Zo ben ik Hoofdscout bij NEC geweest, assistent trainer bij De Treffers en tegenwoordig ben ik scout van Sankt Pauli en Hoofdscouting van De Treffers en Eigenaar van Platform Voetbalscouting!

Wat doe ik nu?

Al enige tijd ben ik scout bij profclubs. Hiernaast ben ik ook het Platform Voetbalscouting begonnen. In dit programma leer ik toekomstige scouts waar ze op moeten letten bij het kijken naar een speler, hoe een scout naar een wedstrijd kijkt en alles wat bij het vak komt kijken. 

Denk jij eraan om ook scout te worden? Dan raad ik het zeker aan om te kijken naar mijn brochure. Met mijn workshops en trainingen heb ik al meer dan 250 scouts mogen opleiden waarvan een heel aantal nu bij mooie clubs actief zijn. 

Wilt u meer weten?

In mijn uitgebreide brochure leg ik precies uit wat je leert bij Platform Voetbalscouting. De beschikbare data staan erbij en de verschillende pakketen. 

Mijn carrière als voetballer

Alle mooie functies die ik heb mogen doen na mijn carrière als betaald voetballer

Tegenwoordig ben ik scout en help ik andere ook scout te worden.